Wie ben ik

Mijn naam is Miriam van ’t Klooster, geboren in het jaar 1971, moeder van twee puber dochters. Zelf ben ik heel veel bezig (geweest) met persoonlijke ontwikkeling door de opleiding raja yoga en NEI therapie. Na moeilijke jaren na een echtscheiding en een burn-out heeft de opleiding hypnotherapie mij hier ook nog erg bij geholpen. Graag wil ik mijn ervaringen inzetten om mensen te begeleiden zodat je steeds meer vanuit je kern kan gaan leven. Daarmee bedoel ik dat je leeft zonder angsten, negatieve overtuigingen, frustraties, onzekerheden en psychische en lichamelijke klachten, zodat je vrij door het leven kan gaan. Ik geloof in het zelfhelend vermogen van mensen. Mensen zijn zich vaak niet bewust dat ze tot veel meer instaat zijn. Mijn begeleiding is op een warme en integere manier zonder oordelen. Dat ik dit werk mag doen, dat ik mensen mag begeleiden om weer vanuit hun kern te gaan leven daar word ik heel blij van en ben ik dankbaar voor.

Wat ik belangrijk vind is dat we samen een klik hebben. Hierdoor kan er veiligheid, openheid en geborgenheid ontstaan wat de therapie ten goede komt. Hierdoor kunnen we samen gaan onderzoeken wat voor jou belangrijk is zodat je steeds meer vanuit jou kern kan gaan leven.

Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut aan de Academie Hypnos in Bussum. De opleiding voor prikkelbare darm syndroom heb ik gevolgd bij BiVT in Beverwijk. Ik volg geregeld bijscholingen en vakcursussen op het gebied van psychosociale therapie en hypnotherapie. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Je bent welkom!

Miriam MiriamvtKlooster-150x150