Wie ben ik

Even voorstellen

Mijn naam is Miriam van ’t Klooster. Ik ben geboren in het jaar 1971. Als hypnotherapeut geef ik ondersteuning op een persoonlijke, betrokken, oprechte en efficiënte manier.

Naast mijn hypnotherapiepraktijk ben ik ook nog werkzaam als medisch microbiologisch analiste in een ziekenhuis. Door mijn opleiding raja yoga en mijn ervaring met NEI therapie voelde ik: het roer moet om! Heel veel ben ik bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en de opleiding tot hypnotherapeut heeft mij hier erg bij geholpen. Graag wil ik mijn ervaringen inzetten om mensen te begeleiden zodat je steeds meer vanuit je kern kan gaan leven. Deze begeleiding is op een warme en integere manier zonder oordelen. Een leven zonder belemmeringen, overtuigingen en innerlijke conflicten dat is wat ik iedereen gun. Elke stap die je maakt in het leven om vooruit te komen is er weer een om steeds meer de regie over jezelf terug te nemen.

Wat ik belangrijk vind is dat we samen een klik hebben. Hierdoor kan er veiligheid, openheid en geborgenheid ontstaan wat de therapie ten goede komt. Hierdoor kunnen we samen gaan onderzoeken wat voor jou belangrijk is zodat je steeds meer vanuit je kern kan gaan leven.

Ik ben opgeleid als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut aan de Academie Hypnos in Bussum. Ik volg geregeld bijscholingen en vakcursussen op het gebied van psychosociale therapie en hypnotherapie. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.